Acoustic Corporation в Maze

Около Acoustic Corporation се рее лека еуфория. За кратко се превърнаха в машина за акустични звуци при записите на дебютното им EP в звукозаписно студио Пекарната, а сега – на 16-ти ноември им предстои да раздвижат феновете със своята авторска музика в клуб Maze.

Като игнорираме чисто фенското си хвалене, защото и ние от Пекарната сме фенове на Acoustic Corporation, нямаме търпение да чуем какво се случва с корпорацията за акустични експерименти – на живо, в Maze – перфектната клубна среда за виреене на алтернативна музика.

Доколкото вече сме чули много от Acoustic Corporation, сме сигурни, че няма да мине тихо.

Дотук нещата им се случват съвсем прецизно. Музикантите от Acoustic Corporation – Иво Матеев (китари, вокали), Жоро “Smooth J” (тромпет), Александър Михайлов (саксофон, кавал), Теодора Матеева ”Dochie” (вокали), Георги Узунов (бас, вокали), Николай Цеков (барабани) – записаха в звукозаписно студио Пекарната пет от авторските си песни, които в момента се смесват и мастерират.

Да припомним, Acoustic Corporation победи в конкурса Nescafe 3in1®CAREER BOOST, проведен в рамките на второто издание на музикалния фестивал MusicPro. Очаквайте дебютното им ЕP готово изпечено в началото на месец декември.

Въпреки наличието на много стилови дефиниции за авторската музика на Acoustic Corporation, тя може да се обясни просто с една дума – експериментална.

Чуйте ги.
Acoustic Corporation @ Maze, Sofia, 16 ноември 2013, 22:00

Звукозаписно студио ПЕКАРНАТА