Оратница представи видео към песента “Църни очи”

Оратница представи първото си официално видео към песента “Църни очи”, с концерт на 21 август 2013 г. в “Маймунарника”. Песента “Църни очи” е част от първия им дебютен студиен албум “Оратница”, записан, едитиран и смесен в звукозаписно студио Пекарната.

Видеото е дело на младия режисьор Михайло Коцев, а оператор и монтажист е Теодор Фичев. В главните роли са актьорите Петър Мелтев от “ХаХаХа Импро театър” и Деница Даринова. Специално участие взеха и огнените танцьори от Fireter, както и кукерите от сдружение “Елов дол”. Зад видеото стои креативният екип на Meduza Production с продуцент ИгорТодоров, сценарист Аксиния Велинова, арт § дизайн – Александър Денков и Виолета Коцев.

Meduza Production

В главните роли са актьорите Петър Мелтев от “ХаХаХа Импро театър” и Деница Даринова. Специално участие взеха и огнените танцьори от Fireter, както и кукерите от сдружение “Елов дол”.

Logo“Църни очи” е с нов аранжимент, но отново с гласовете на народните певици от формация “Кипри” – Илияна Найденова и Кристина Карамфилова.