В звукозаписно студио Пекарната записахме дикторски текстове за втория сезон на Explore Bulgaria един проект на National Geographic Channel, с изпълнителен продуцент Мартичка Божилова, АГИТПРОП, режисиран от Борис Мисирков и Георги Богданов.

Проектът Explore Bulgaria е забележително изследване на привилегиите на красотата на българската природа и история, документирани на фин визуален език в нови шест епизода, с помощта на екипа на National Geographic Channel Bulgaria – Георги Палазов, Мая Стоилова, Васил Попов, Надежда Карастоянова, Ванчела Митова и гости изследователи. Екипът преценява, че първият сезон не е достатъчен и се завръща с ново кинематографично зрелище от шест епизода, излъчвани в праймтайма на National Geographic Channel Bulgaria.

Explore Bulgaria е необичаен жанров синтез от арт документалистика и риалити, без аналог на световната документална сцена. Визуалните открития на камерата, спиращите дъха гледки от природата на България са вид национална терапия за любопитството и жаждата за приключения на публиката.

Дикторските текстове бяха записани от Александър Воронов.

Клиент: АГИТПРОП

В Пекарната направихме:

Звукозаписно студио ПЕКАРНАТА

  • Запис на дикторски текст