През юли 2013 г. Юстина (Iustina) записа в звукозаписно студио Пекарната вокалите към песента In The Light. In The Light е първото парче от дебютния албум на младата изпълнителка – Ethnostep Garden. Юстина е изпълнител на вокалите и автор на текста на песента. Със своя проект Iustina feat. Balkansky променят представите за смесване на стилове като електронната музика и етно елементи.

Юстина

Зад проекта стоят оригиналните идеи и новаторските концепции на продуцента Иво Христов и забележителната музика на Иван Шопов (Cooh) – един уникален свободен импровизатор, който издълба дълбоко и категорично нов път за създаване и слушане на музика – по целия свят.

Иван Шопов    Иво Христов

Песента е аранжирана от Иван Шопов и Иво Христов, програминг и миксиране – Иван Шопов, китара Jan Wrm Kváča. За проекта Юстина споделя:

Моето намерение е да го направя с възможно най-доброто качество, затова брилянтните артисти като Иван Шопов и Иво Христов участват в проекта. За мен е голямо удоволствие и чест да работя с тях, защото те са доказани, в областта, в която творят.

Същият месец излезе и видео към песента, режисирано от Павел Павлов, с асистенти Violy Barreto и Стилян Славов.

Клиент: Iustina & Balkansky

В Пекарната направихме:

Звукозаписно студио ПЕКАРНАТА

  • Запис