Филм “Какво носим в джобовете си?”

В звукозаписно студио Пекарната адаптирахме на български език краткия филм “Какво носим в джобовете си”, по едноименния разказ на израелския писател, сценарист и режисьор Етгар Керет. Режисьор на филма е Горан Дукич (Goran Dukic), който преразказва в картини една необичайна любовна история, в която предметите в джоба на един млад мъж оживяват.

Ето това държа в джобовете си. Шанс да не прецакам нещата…

Филмът “Какво носим в джобовете си” е продуциран от Микал П. Лазарев (Mikal Lazarev). Орератор на лентата е Тобайъс Дейтъм (Tobias Datum), художник-сценограф на филма е Линда Сена (Linda Sena). Автор на музиката към филма е Боби Джонстън (Bobby Johnston).

Адаптацията на филма бе подготвена от Милена Варзоновцева (преводач), Нева Мичева (редактор) и Манол Пейков (дикторски текст).

Suddenly, a Knock at the Door

 

Разказът на Етгар Керет “Какво носим в джобовете си” е включен в “Изведнъж на вратата се чука” – четвъртият поред сборник с разкази на Керет, издаван от издателство “Жанет 45”, преведен на бълагрски език от Милена Варзоновцева под редакцията на Нева Мичева.

Официалната премиера на книгата “Изведнъж на вратата се чука” е в София, днес, на 16 април от 19 ч. в Съюза на архитектите, където може да се срещнете лично с писателя Етгар Керет.

 

 

 

 

Клиент: Издателски комплекс Жанет 45 ИК Жанет 45

В Пекарната направихме:

Звукозаписно студио ПЕКАРНАТА

  • Адаптация, дикторски текст
  • Субтитриране