Талантливият цигулар Момчил Енчев записа в звукозаписно студио Пекарната Poème за цигулка и пиано от френския композитор Ернест Шосон.

Младият цигулар Момчил Енчев е завършил в класа на проф. Недялчо Тодоров. Носител e на награди от националните конкурси “Светослав Обретенов” в Провадия, 2002 г., “За френска музика” в АМТИИ – Пловдив, 2003 г., “Добрин Петков” в НУМТИ – Пловдив, 2004 г. (I награда и специална награда – стипендия за обучение в Колежа по изкуствата в Айдлуайлд, Калифорния), “За изпълнение на творби от чешки и словашки композитори” във Варна, 2005 г. (I награда и специална награда на Фондацията “Чешки музикален фонд” – Прага).

Виртуозният цигулар получава международно признание на конкурса “Remember Enescu” в Синая, Румъния. От 2005 г., а през 2010 г. Момчил Енчев става лауреат на международния конкурс “Недялка Симеонова” в Хасково (III награда). Концертира като солист на симфонични и камерни оркестри и като член на камерни ансамбли.

Поемата е записана със съпровод на пиано на доц. д-р. Зорница Петрова. Саунд инженер на продукцията е Иван Бошев.

Екипът на звукозаписно сутдио Пекарната благодари на талантливите музиканти Момчил Енчев и Зорница Петрова за удоволствието от съвместната работа!

В Пекарната направихме:

Звукозаписно студио ПЕКАРНАТА

  • Запис
  • Едитинг
  • Смесване
  • Мастeринг