Звукозаписно студио Пекарната на MusicPRO

Звукозаписно студио Пекарната ще присъства със свой щанд на MusicPRO – най-голямата българска музикална борса, която отново ще се проведе в рамките на ON! Fest на 21 и 22 септември 2013 г.

MusicPRO

Второто издание на MusicPRO ще включва търговско изложение, конференция и шоукейс програма – всички с международно участие.

Вече са ясни и финалистите в конкурса Career Boost, които ще гледаме на живо в двата фестивални дни. Жури в състав Рут Колева, Никола Шахпазов (музикален журналист), Иван Бошев (музикален продуцент, “Пекарната“) и Мартин Михайлов (музикален промоутър и управител на Строежа) определи деветте групи, които се борят за голямата награда – запис, постпродукция, издаване и дистрибуция на дебютно EP, промо видео, и пълно мениджърско, букинг и PR обслужване и обучение за 3 месеца.

На борсата ще видим Петър Петров oт Balkan Entertainment Company, Васил Петров от bTV Radio Group, Стефан Еленков от Spirit of Burgas, Валентин Пасков и още специалисти и професионалисти от музикалната сфера.

Към чуждестранните гости ще се присъедини и Петър Шулце – един от организаторите на най-голямата музикална борса, специализирана за джаз музиката – Jazzahead.

Безплатен щанд ще имат всички музиканти, които желаят да се представят и промотират в рамките на MusicPro 2013.Звукозаписно студио ПЕКАРНАТА

Заповядайте на щанда на звукозаписно студио Пекарната!